Kerstdrive Needse Bridgeclub

NEEDE - Het echtpaar Ligtenbarg en het koppel Nees en Ans Timmermans zijn de trotse winnaars van de Kerstdrive van de Needse Bridgeclub. In Trefpunt de Berg scoorden zij respectievelijk 69,50 procent in de A-lijn en 63 procent in de B-lijn.

Vervolgens vielen de derde, zesde en negende plaats in de prijzen. Bij de A-lijn waren dit respectievelijk de koppels: Ninko Wijers & Lia Rutten, Ria Nijland & Els Bokkers, Joke Korterink & Derk Havikhorst. In de B-lijn: Annie Becks & Rikie Kerperien, Iet en Ton Goldenbelt, Truus en Geert Keurntjes.

Op de Kerstdrive op vrijdagmiddag wonnen de echtparen Nees en Hanne Huigen(A- lijn) en Hetty en Kees Grimmelikhuise (B-lijn) de eerste prijs.

Op de derde, zesde en negende en twaalfde plaats eindigden in de A-lijn respectievelijk Frans en Ine Breukers, Henk Agelink & Riki Blumink, Ep Kuiper & Jeanne Kramer en Hannie Meilis & Lies Onstenk. In de B-lijn werd het koppel Els Bokkers& Ben Welmand derde, Paulien Beelen & Han Duindam zesde, Jan Ligtenbarg & Hanny Ligtenbarg neende en Riet Bosgoed & Cor de Krijger twaalfde. Alle winnaars kregen een prachtig cadeau.

De bridgecursus voor beginners die op maandag 6 januari start bij Trefpunt de Berg is inmiddels volgeboekt.