Film 'Un Amour Impossible' te zien in bieb Eibergen

EIBERGEN - Op woensdagavond 15 januari, vanaf 19.30 uur, wordt in de Bibliotheek Eibergen de film 'Un Amour Impossible' op het witte scherm vertoond. Iedereen is van harte welkom! De toegangsprijs is zes euro en leden van de Bibliotheek krijgen een euro korting.

'Un Amour Impossible' is gebaseerd op de autobiografische roman van Christine Angot. Rachel (gebaseerd op de moeder van Christine Angot) is een typiste in een Franse provincieplaats. Op haar 26ste nog ongetrouwd, wat in 1959 ongewoon is. Dan ontmoet ze Philippe, een charmeur uit Parijs met rijke ouders. Hij geeft haar het gevoel dat ze de moeite waard is en opent een nieuwe wereld voor haar. Ze worden verliefd en heel even zou je kunnen denken dat dit een eigentijdse Romeo en Julia gaat worden. Toch niet...
Onder de naam CINEbieb vertonen vijf vestigingen van de Bibliotheek Oost-Achterhoek in de wintermaanden maandelijks filmhuisfilms. In elke deelnemende vestiging liggen boekenleggers met het complete programma. Wie het totale overzicht van alle films wil zien, kan terecht op www.oostachterhoek.nl/cinebieb.
Toegangskaartjes voor de films zijn te koop op bovengenoemde website. Na de film wordt een consumptie aangeboden en kan men onder het genot van dit drankje nog even gezellig napraten.