De cast van Martha en Mathilde. Foto: PR
De cast van Martha en Mathilde. Foto: PR Foto:

't Loo speelt Martha en Mathilda in De Huve

EIBERGEN - Op vrijdag 17 en zaterdagavond 18 januari speelt de toneelgroep van buurtvereniging 't Loo het stuk Martha en Mathilda in De Huve in Eibergen. Beide avonden is de aanvang om 19.30 uur.

Martha en Mathilda is een komisch stuk waarin de, al op leeftijd zijnde, zussen Martha en Mathilda een oubollig hotelletje runnen. Helaas hebben zij wat financiële moeilijkheden, maar hier hebben zij iets op bedacht. De bezoekers van het hotel mogen hier alleen niks van af weten, maar juist nu komen er de raarste gasten langs. De notaris die in hun nek zit te hijgen, een privédetective en dan nog een stel dat niet helemaal zuiver op de graat is.
Ook komt hun nichtje logeren met haar wielervrienden. Het wordt al met al een drukke bedoeling tijdens de ronde van de Achterhoek in hotel de Goudfazant.

Kaarten zijn in de voorverkoop voor vijf euro verkrijgbaar bij Welkoop te Eibergen of via e-mail aan tloobuurtvereniging@gmail.com of via whatsapp aan 06-12 21 30 35. Kaarten kopen kan ook op de avond zelf in De Huve; dan kosten de kaarten zes euro.