Kort

Dubbele zege voor Heleen en Chico

EIBERGEN - Afgelopen zondag heeft Heleen Geessink met haar pony Chico's Mistique bij de dressuurwedstrijd in Haaksbergen twee goede proeven gereden in de klasse M2-DE. De proeven werden gewaardeerd met respectievelijk 189,5 en 196,5 punten en hiermee wist ze twee keer een eerste prijs te winnen. Heleen komt uit voor PC De Berkelruiters uit Eibergen.


Goede resultaten voor Lynn en Coposta

NEEDE - Op tweede kerstdag heeft Lynn Bouwmeester goed gepresteerd met haar paard Coposta V Tojope Hoeve Z. De combinatie heeft gereden op de Sallandse Ruiterdagen in Marienheem. In het eerste parcours in de klasse L wist de combinatie een tweede prijs te halen. In het tweede parcours, een parcours direct op tijd, haalden zij een vierde prijs. Lynn en Coposta komen uit voor PSV Diepenheim.


Oud papier Concordia Noordijk

NOORDIJK - Muziekvereniging Concordia Noordijk zamelt zaterdag 11 januari oud papier in in Noordijk en het buiten gebied. Inwoners wordt vriendelijk verzocht om het papier om 9.00 uur goed gebundeld aan de straat te zetten. De papiercontainers staan vanaf 9:00 uur tot 12:00 uur bij Loon- en grondverzetbedrijf, Eigdeweg 7 te Noordijk.


Uitslagen Molenruiters

REKKEN - Vrijdag 27 december te Wierden heeft Bjarne Grootherder een eerste prijs gewonnen in het springen klasse L met zijn paard Jamaica. Zaterdag 28 december te Vragender heeft Annemarie Kroekenstoel een tweede prijs gewonnen in de M1 dressuur met haar paard Gadget. Deze combinaties komen uit voor de Molenruiters uit Rekken.


Harrie Lansink periode-kampioen kruisjassen in Eibergen

EIBERGEN - De Eibergse Kaart Club organiseerde de zesde van de in totaal twaalf wedstrijden in cafe de Beuk te Eibergen. Tijdens deze wedstrijd werd de periodekampioen bekend. Van de zes wedstrijden werden de beste vier wedstrijden geteld.

Deze zesde wedstrijd werd gewonnen door Rene Heubach met 4466 punten. Tweede werd Harrie Lansink met 4296 punten en derde werd Theo te Vogt met 4251 punten. Vierde werd Willem Hasselo met 4118 punten en vijfde werd Wim Daanen met 4099 punten.

Het periodekampioenschap werd toch nog onverwacht door Harrie Lansink met 16019 punten. Tweede werd Appie Firing met 15901 punten en derde werd Rene Heubach met 15870 punten.Theo te Vogt werd vierde met 15856 punten en vijfde werd Jan Niks met 15716 punten.


Ton Huijsman vertelt over duiken

NEEDE - Dive For Fun is een duikvereniging uit Neede. Ton Huijsman, medeoprichter, komt dinsdag 14 januari bij de leden van NOVIA. Hij gaat vertellen over hun duikvereniging, waar kwaliteit en veiligheid tijdens het duiken hoog in het vaandel staan. De avond is in Café Hassink aan de G.L.Rutgersweg 41 te Noordijk om 19.45 uur.