De OVM Haarlo-op. Foto: PR
De OVM Haarlo-op. Foto: PR

Haarlo-op en nieuwjaarsreceptie Sportclub Haarlo

HAARLO - Op zaterdag 11 januari staat de Haarlo-op weer op de agenda. De parcoursen zijn hetzelfde als de vorige edities en de deelnemers krijgen weer de mooie omgeving van Haarlo te zien. De route van 4 kilometer is grotendeels verhard en men zal langs een deel van de Berkel lopen om te eindigen op het sportpark. De route van 8 kilometer is deels verhard en bevat ook gedeeltelijk bospaden. Op deze afstand komt men door het mooie Wolinkbos. De route van 14,3 kilometer heeft alles in zich, fietspaden, zandpaden, bospaadjes, langs houtwallen en kanaaltjes.

De Haarlo-op in 2019 ging de boeken in als een regenachtige dag, de organisatie hoopt dat 11-01-2020 beter gezind is. Men kan zich inschrijven op 11 januari tussen 11.45 en 12.45 uur. Voorinschrijving is ook mogelijk via de link. Er ligt dan een een startnummer klaar waar het inschrijfgeld contant voldaan kan worden. Voor niet-leden bedragen de kosten vijf euro per persoon. voor leden van Sp Haarlo bedragen de kosten 2.50 euro per persoon. Iedere deelnemer ontvangt een consumptiemunt, deze is te besteden in de kantine van Sp Haarlo. Alle tochten worden om 13.00 uur gestart.

Aansluitend op de Haarlo-op zal traditiegetrouw de nieuwjaarsreceptie van sportclub Haarlo plaats vinden. Tijdens de receptie zal worden terug gekeken op het afgelopen jaar. En zal er geproost worden op het nieuwe jaar. Alle leden, sponsoren en andere belangstellenden zijn van harte uitgenodigd vanaf 15.00 uur.


https://sphaarlo.nl/inschrijfformulier-haarlo-op/