Alles is Liefde van zanggroep Akkoord

BELTRUM - Zanggroep Akkoord nodigt iedereen uit voor haar 'Alles is Liefde' concert. Deze titel vraagt om een speciale dag. Daarom is iedereen van harte welkom op Valentijnsdag: vrijdag 14 februari in de Kerk van Beltrum. Aanvang om 20.00 uur en om 21.30 uur is de afsluiting onder het genot van een hapje en drankje.

Zoals men van Zanggroep Akkoord onder leiding van Annemarie Hilferink, mag verwachten is het repertoire gevarieerd: bekende klassiekers maar zeker ook verrassende liederen. Van a-capella tot swingend en met extra muzikale begeleiding door Sander te Grotenhuis op toetsen en Tom Gregoor met gitaar. Daarna zal Mariƫlla Vermeer een bijdrage leveren door het voordragen van gedichten.
Het thema van het concert zal tot zijn recht komen: alles is liefde! Dit is veel meer dan een Valentijns-concert.

Alles is Liefde concert kaarten kosten tien euro voor volwassenen en voor kinderen tot en met 12 jaar vijf euro (inclusief hapje en een drankje na afloop). Kaarten zijn verkrijgbaar bij Cafetaria Dute in Beltrum, de Zuivelhoeve in Eibergen of via mailadres zanggroepakkoord@gmail.com. Uiteraard ook via de leden van Zanggroep Akkoord.