Met fiets en tent door Alaska bij PCOB

Met fiets en tent door Alaska bij PCOB Neede

NEEDE - Met fiets en tent door Alaska. Dat is het onderwerp op de bijeenkomst van de Prot. Chr. Ouderenbond PCOB Neede en omstreken. Gerda Marsman doet op de middagbijeenkomst van dinsdag 10 maart verslag van haar avontuurlijke fietstocht door Alaska. Uren fietsen, zonder iemand te zien, behalve dan de wilde dieren, zelfs wilde beren. Overnachten in een tent, midden in de wildernis; je moet maar durven!

Gerda Marsman is een boeiend vertelster; het is alsof je bij haar achter op de fiets zit . Deze fiets zal ze meebrengen. Gerda maakt gebruik van een power point presentatie met vele mooie plaatjes van de natuur van Alaska. Naast dit middagprogramma zullen ook de verschillende werkgroepen van de PCOB verslag uitbrengen van hun activiteiten.
Ook zal de mogelijke bouw van starters- en seniorenwoningen aan de orde komen. De PCOB-werkgroep maakt zich hier sterk voor.

De PCOB Neede heeft twee kerntaken; het behartigen van de belangen van de 55-plussers in Berkelland en het verzorgen van diverse activiteiten en middagen voor de eigen leden.

De werkgroep Welzijn verzorgt de invulling van 'het omzien naar elkaar'.Ook heeft de PCOB Neede e.o. een eigen vertrouwenspersoon.
De bijeenkomst op dinsdag 10 maart is in gebouw Diekgraven in Neede, achter de grote kerk en duurt van 14:15 tot circa 16:45 uur.
De bijeenkomsten van de PCOB zijn openbaar; ook niet-leden zijn van harte welkom om de sfeer te proeven van deze actieve 55-plusclub.