Kort

Avondzang

NEEDE - Op zondag 8 maart wordt er een Avondzang gehouden in de Grote Kerk in Neede. Aanvang 19.00 uur. Het thema van de dienst is 'Vrede, vrijheid en verdraagzaamheid'. Medewerking aan de dienst wordt verleend door het koperensemble. Gerrit Ebbekink zal het orgel bespelen.


Voorjaars-concert Euphonia

EIBERGEN - Zaterdag 14 maart trapt Euphonia het voorjaar af met een concert in de Pickerhal. Elk onderdeel draagt zijn steentje bij voor een gevarieerd gevulde avond. De opening heeft een verrassingselement. Daarna treden achtereenvolgens op: de Muziekfabriek, de jeugdpercussiegroep, de twirl-dames, het harmonieorkest en de drumfanfare. Na de pauze dansen de minirettes, musiceert de drumfanfare met harmonieorkest, speelt het harmonieorkest samen met dans en als laatste laat Fullpower van zich horen. Zoals altijd wordt afgesloten met een gezamenlijke finale.


NOVIA te gast in Haarlo

NOORDIJK - Op dinsdag 10 maart gaan de leden van Novia op bezoek bij Vrouw Actief in Haarlo. Daar komt Gerda Marsman vertellen over haar fietstochten die ze alleen maakt, eerst alleen door landen in Europa en later een tocht van twee en een half jaar de wereld over. NOVIA-leden verzamelen om 19.45 uur bij café Hassink in Noordijk. De avond begint om 20.00 uur bij Café Prinsen in Haarlo.