Keurslager en Echte Bakker Boenders is voortaan op zondag open. Foto: PR
Keurslager en Echte Bakker Boenders is voortaan op zondag open. Foto: PR

Voortaan Zondagontbijt verkrijgbaar bij Boenders

EIBERGEN - Het sluimerde al een tijdje in het hoofd van Gerwin Starink van Keurslagerij en Echte Bakker Boenders, maar nu heeft hij toch de knoop doorgehakt. Vanaf zondag 26 april kan men aan De Brink terecht voor het zogenaamde 'Zondagontbijt'. Ook dit (h)eerlijke ontbijtaanbod doet recht aan de ambachtelijke en vers-traditie van de Eibergse bakker, slager, traiteur en cateraar.

Feitelijk valt het Zondagontbijt binnen de zondagopenstelling van de winkel die vanaf 26 april van start gaat. "We zien al jaren een verschuiving in het winkelpatroon van onze klant," aldus Gerwin. "In voorgaande jaren ging de zaak op zaterdag om 16.00 dicht. Daarna werd er schoongemaakt en ingeruimd. Inmiddels is dat patroon verschoven. Het schoonmaken geschiedt door de week en we zijn op zaterdag langer open. Mensen plannen minder en laten het meer op het gemaks- of impulsmoment aankomen. De zondagse barbecue bijvoorbeeld is zo'n gebeurtenis die, afhankelijk van het weer, zo laat mogelijk wordt ingepland. Dan is het fijn als je bij je vertrouwde leverancier terecht kan."
Het Zondagontbijt bestaat uit vier harde broodjes, twee croissants, verse jus, twee gekookte eieren en een halve (warme) grillworst of 100 gram vleeswaren naar keuze voor slechts 10 euro. Naast het Zondagontbijt kan de klant aan de bakkerszijde ook terecht voor brood en gebak en aan slagerszijde voor onder andere barbecuevlees en het normale, ruime assortiment. De gehele winkel is dus geopend!
Keurslagerij en Echte Bakker Boenders is vanaf 26 april iedere zondag geopend van 09.00 tot 13.00 uur.

Oranjestop op Koningsdag
Dit jaar geen Oranjepop of andere festiviteiten voor de deur bij Boenders. Daarom bedacht Gerwin de 'Oranjestop'. Aan de achterzijde van de winkel komt een drive through waar de liefhebber het traditionele broodje warme beenham en de Oranjetompouce kan afhalen.


boenders.keurslager.nl

boenders-echtebakker.nl