Kort

VVV Neede verruimt de openings-tijden verder

NEEDE - De VVV in Neede verruimt de openingstijden van de winkel weer verder. Van dinsdag 12 mei tot en met zaterdag 16 mei is de winkel ‘s morgens geopend van 9.30 tot 12.30 uur. De week daarna, vanaf 18 mei, is de winkel weer open van maandag tot en met zaterdag op de gebruikelijke openingstijden.


Donderdag pizzadag met Pizzatrain

EIBERGEN - Er is in april veel gebruik gemaakt van het mooie initiatief van Pizzatrain om Café De Stier te steunen door pizza’s te bereiden voor afhaal en bezorging. Aanstaande donderdagen, 14, 21 en 28 mei, tussen 16.30 en 19.30 uur gaan Pizzatrain en De Stier door met deze actie.

Bestellingen kunnen vóór woensdag (respectievelijk 13, 20, 27 mei) tot 22.00 uur worden geplaatst via e-mail: info@cafedestier.nl of per telefoon: 0640742249. Bij bestelling dient men duidelijk het gewenste tijdstip aan te geven én of men de pizza’s wilt laten bezorgen of zelf afhaalt.
Bezorging is uitsluitend binnen Eibergen. Betalingen bij voorkeur contant. Pinnen is bij bezorging niet mogelijk.
Er kan gekozen worden uit de volgende pizza’s à €10,-: Margherita, Pepperoni (pittige salami, groene pepers), Roma (salami, paprika, ui), Cappriciosa (champignons, ham, olijven), Napolitane (ansjovis, kappertjes, olijven).

Op Hemelvaartsdag (21 mei) worden, naast de gereserveerde bestellingen, ook op het terras take-a-way pizzaatjes bereid voor 5 euro per stuk. Hiervoor geldt: op=op!


Zomerfeesten Eibergen naar 2021

EIBERGEN - Weer een evenement dat dit jaar niet doorgaat. Zomerfeesten Eibergen wordt verzet naar 23 en 24 juli 2021. Een fantastische eerste editie vorig jaar smaakte voor de organisatie van ZFE naar meer. Maar de tweede editie van dit festijn kan pas in 2021 worden gehouden. De organisatie is alle leveranciers zeer dankbaar voor de verleende medewerking. Als datums voor de Zomerfeesten kunnen vrijdag 23 en zaterdag 24 juli in de agenda van 2021.


Euphonia haalt oud papier op

EIBERGEN - Zaterdag 16 mei haalt muziekvereniging Euphonia oud papier op, ditmaal met kraakperswagens. Iedereen wordt verzocht het oud papier vanaf 9.00 uur aan de straat zetten. Er kan geeen oud papier gebracht worden, er staan geen containers. De coördinatie gebeurt vanuit ’t Spieker. Euphonia verzoekt iedereen om het papier zoveel mogelijk te bundelen (in kartonnen dozen) en om geen plastic zakken te gebruiken om het papier in aan te bieden.


Opnieuw papier drive-in Beltrum

BELTRUM - Op zaterdag 16 mei istaan op de parkeerplaats bij de sportvelden aan de Avesterweg weer containers voor de papier-drive-in. Gevraagd wordt het papier zover mogelijk naar achteren te plaatsen.. Van 8.30 tot 13.00 uur zijn er op die dag vrijwilligers van zangvereniging Rhumtas en het Beltrums Mannenkoor aanwezig. Brengers wordt verzocht hun aanwijzingen op te volgen. Buurtbewoners worden verzocht die dag hun auto bij de sporthal te parkeren.

i