Van links naar rechts Denise, John, Ruben en Nathalie van Anytime Fitness. Foto: PR
Van links naar rechts Denise, John, Ruben en Nathalie van Anytime Fitness. Foto: PR

Anytime Fitness weer klaar voor actie

'Eindelijk, we mogen weer!'

GROENLO / NEEDE- De vestigingen van Anytime Fitness in Groenlo en Neede zijn vanaf 1 juli weer volop in bedrijf. John Kolthoff, eigenaar van beide vestigingen, kijkt ernaar uit. "We hebben een bijzonder uitdagende periode achter de rug, voor onze leden, onze medewerkers en voor mijn vrouw en mij als ondernemers. We hadden in Groenlo een vliegende start en toen kwam corona… We hebben eind mei een tent geplaatst en konden op die manier onze leden weer iets bieden. Het is fantastisch dat we per 1 juli weer open mogen.”

Nieuwe clubmanager in Neede
In Neede is inmiddels een nieuwe clubmanager aangesteld: Nathalie Ordelmans. Nathalie gaat intensief samenwerken met haar collega in Groenlo, Denise van der Donk. “We zijn één team en onze medewerkers rouleren over beide vestigingen. Het is goed voor de leden om afwisseling te hebben en het is ook goed voor de instructeurs. Zo blijft het een uitdaging. Bij beide vestigingen in Ruben Brouwer verantwoordelijk voor de fitness.” Voor John en zijn team is het duidelijk dat mensen het sporten enorm gemist hebben. “Dat doet wat met mensen, zo’n lockdown. We zijn heel blij dat onze leden weer kunnen sporten. Iedereen heeft de afgelopen periode kunnen zien dat het ontzettend belangrijk is om te werken aan gezondheid en vitaliteit. Niet alleen vanwege de effecten op de korte termijn, maar zeker ook voor de gezondheid op de lange termijn.”

Reserveren via de app
Bij Anytime Fitness wordt vooralsnog, in verband met de voorschriften, gewerkt met een reserveringssysteem. John vertelt: “Middels onze Anytime App kunnen leden reserveren, dat moet omdat we te maken hebben met een maximum aantal personen dat we mogen ontvangen. Zo kunnen we de 1,5 meter borgen. Wij willen iedereen een veilige omgeving bieden om comfortabel te kunnen sporten. Ook hygiëne is daarbij erg belangrijk,daar letten we goed op, samen met onze leden.”

Overigens gaan de vestigingen in Groenlo en Neede nog niet onmiddellijk 24 uur per dag open. “We gaan de eerste week bekijken hoe het gaat en daarbij houden we ook de verdere versoepelingen goed in de gaten. We verwachten vanaf 8 juli weer 24/7 open te zijn en als het kan zonder reserveringen.

Bewust
Denise en Nathalie zien dat steeds meer mensen zich aanmelden bij Anytime Fitness: “Mensen kiezen er nu heel bewust voor om aan hun gezondheid te werken. De afgelopen periode was voor iedereen zwaar en intensief maar heeft bij ons ook tot hele mooie dingen geleid zoals de outdoor trainingen, het trainen in de tent, bootcamp en de circuittrainingen in de buitenlucht. Daar gaan we zeker mee door. We zijn heel erg opgelucht dat we straks onze leden allemaal weer kunnen ontvangen.”“Onze sportscholen zijn ook belangrijk voor sociaal contact”, vult John aan. “Onze leden ontmoeten elkaar hier en dat hebben zij, en wij, erg gemist.”

Voor mensen die graag willen beginnen met sporten maar nog niet precies weten in welke vorm, biedt Anytime de gratis zevendagenpas aan. “Iedereen kan, via de site, een pas aanvragen en week lang gratis sporten om te kijken hoe dat bevalt.”
De openingstijden tot 8 juli in Groenlo en Neede zijn: maandag, dinsdag en donderdag van 06:00 tot 12:00 uur en van 15:00 tot 22:00 uur, woensdag en vrijdag van 08:00 tot 12:00 uur en van 18:00 tot 21:00 uur, zondag van 09:00 tot 12:00 uur.


www.anytimefitness.nl