Het Brinkplein wordt opnieuw ingericht. Foto: Rob Stevens
Het Brinkplein wordt opnieuw ingericht. Foto: Rob Stevens

Digitale Dorpsavond over nieuwe inrichting Brinkplein

Digitale Dorpsavond over nieuwe inrichting Brinkplein

EIBERGEN - De Taskforce Centrumplan Eibergen gaat over de herinrichting van het vernieuwde centrum van Eibergen. Dat proces is al even gaande en nu aangeland in de laatste fase: de inrichting van het nieuwe Brinkplein. Woensdag 25 november om 20.00 uur is hiervoor een Digitale Dorpsavond gepland. Rob Klein Goldewijk vertelt dan over zijn ideeën aan de hand van schetsen van de nieuwe invulling van het Brinkplein, onder andere met een podium. Deelnemers kunnen dan ook zien wat er tot nu toe bereikt is.

Koen Beekmann presenteert deze avond de nieuwe slogan voor Eibergen die bij het ook nieuw ontworpen logo past. En Tonni Wormgoor vertelt over het project Spacetime Layers, een nieuwe digitale mogelijkheid je als gemeenschap op een aantrekkelijke manier aan de buitenwereld te laten zien. Hij vertelt over de mogelijkheden die deze app biedt voor ondernemers, bedrijven, verenigingen en stichtingen. Via de app Spacetime Layers kan ook de BerkelGame gespeeld worden. Dit spel, met elementen van het populaire Pokémon-Go, is nu volop in ontwikkeling.

De Digitale Dorpsavond is woensdag 25 november, om 20.00 uur. Via de chat en ook vooraf kunnen vragen gesteld worden. Maximaal 100 personen kunnen via ZOOM meedoen met de chatfunctie. Via het YouTube kanaal InEibergen kan iedereen live meekijken naar de presentaties en de beantwoording van vragen. Wie deze avond niet kan kijken, kan via YouTube de Dorpsavond voorlopig nog wel (terug) te zien. Wie de ZOOM-link wil ontvangen om mee te praten, kan zich inschrijven via www.ineibergen.nl/digitale-dorpsavond.