Avond4daagse Home Edition in Barchem en Lochem

BARCHEM/LOCHEM – Het afgelopen jaar heeft de Koninklijk Nederlandse Wandel Bond (KNWB) een Avond4daagse Home Edition georganiseerd. Dit was een groot succes en ook dit jaar is men via deze Home Edition verzekerd van wandelplezier ondanks dat de vertrouwde avondvierdaagse in Barchem en Lochem niet door kan gaan.

Het startpunt van deze Home Edition is gewoon de eigen voordeur en men maakt zelf de eigen routes via de app van eRoutes. Na vier dagen lopen ontvangt men een echte avondvierdaagse medaille. Zo kan men de verzameling compleet maken, Wandelsportvereniging Door Oefening Sterk (DOS) uit Barchem en de Lochemse Evenementen Organisatie (LEO) roept een ieder dan ook op om zich aan te melden voor de Home Edition. Iedereen kan dan op eigen gelegenheid mee doen aan de avondvierdaagse. Tot en met 30 juni heeft men de gelegenheid om zich aan te melden en de vier dagen te lopen. Als men de eerste wandeling heeft gemaakt heeft men nog twee weken om de vierdaagse te voltooien.

Deelname kost 6,50 euro per deelnemer. Men krijgt hiervoor elke dag keuze uit drie verschillende wandelroutes over de gekozen afstand. Afstanden waar men uit kan kiezen zijn 2,5, 5 en 10 tien kilometer. De medailles ontvangt men gewoon door de brievenbus. Het leuke is dat men met deelname de lokale avondvierdaagse organisatie steunt, zodat zij volgend jaar hopelijk weer een leuk evenement kunnen maken van de avondwandelvierdaagse.

Aanmelden
Aanmelden kan via de website van Wandelsportvereniging DOS Barchem wsvdosbarchem.nl of van de Lochemse Evenementen Organisatie leolochem.nl. Hier kan men ook alle informatie vinden. Voor vragen kan men contact opnemen met Wandelsportvereniging DOS-Barchem: Ab Lindenschot (06 - 83659121) of met Lochemse Evenementen Organisatie: Elisabeth Lichtenberg (06 - 54139010).