Wereldwinkel extra open in week voor kerst

Algemeen

RUURLO - In de aanloop naar Kerstmis is de Wereldwinkel aan de Dorpsstraat 72 in Ruurlo extra geopend. Ook op dinsdagmiddag en woensdagochtend kunnen klanten volgende week terecht voor cadeaus en kerstversieringen. Op die manier kunnen aankoopmomenten zoveel mogelijk worden gespreid en wordt drukte vermeden.

Vilten kerstversieringen zijn dit jaar de mode. Uit Nepal komen leuke boomversieringen, eierwarmers voor op de kersttafel en slingers voor in de huiskamer. Prachtige kerstkaarsen komen uit Swaziland, de bekende Swazi candles. En natuurlijk zijn er ook weer de nodige kerststalletjes van aardewerk uit Peru. Wat bescheidener van afmeting dan het exemplaar dat vorige week in Tussen Kunst en Kitsch te bewonderen was. Maar wel helemaal in dezelfde stijl.
Wie nog zoekt naar een kerstgeschenk kan kiezen uit prachtige wollen en zijden sjaals. Of mooie beeldjes in steen, metaal of brons, spiegels, muurdecoraties, sieraden en tassen uit de hele wereld. Alles ingekocht voor een eerlijke prijs en duurzaam geproduceerd.
De openingstijden in de laatste weken van dit jaar zijn: dinsdag 21 december van 13.30 tot 17.00 uur, woensdag 22 en donderdag 23 december van 10.00 tot 17.00 uur en vrijdag 24 december van 10.00 tot 13.30 uur. Vrijdagmiddag en zaterdag is de winkel wegens kerst gesloten. De week na kerst begint voor de winkel weer op woensdagmiddag. Omdat Oud en Nieuw op vrijdag en zaterdag valt is de winkeldeur op vrijdagmiddag 31 december vanaf 13.00 uur dicht.