Meisjes A1 kampioen in de tweede klasse. Foto: PR

Meisjes A1 kampioen in de tweede klasse. Foto: PR

Vier jeugdteams van Gemini kampioen

Algemeen

BORCULO - Vier jeugdteams van Kerkemeijer Gemini hebben de najaarscompetitie afgesloten met een kampioenstitel: meisjes A1, meisjes C1, en Cool Moves Volley op de Niveaus 4 en 5. De competities waren door volleybalbond Nevobo stilgelegd vanwege de coronamaatregelen. 

Vanwege de stopzetting waren er afgelopen zaterdag geen competitiewedstrijden in sporthal ’t Timpke, maar werd er door de meeste teams van Kerkemeijer Gemini getraind, waarschijnlijk voor de laatste keer dit kalenderjaar.
Van de Borculose Geminikampioenen speelt meisjes A1 dit seizoen voor het eerst op A-niveau. Met slechts twee verloren sets werd het team kampioen in de 2de klasse. Meisjes C1 is nieuw op C-niveau, met zelfs nog enkele speelsters die bij de mini’s mogen spelen. In de 3de klasse behaalden zij de titel na slechts één nederlaag. Beide teams promoveren naar een klas hoger en mogen daar laten zien hoe goed ze al zijn.
Bij het Cool Moves Volley (6-12 jaar) heeft Gemini op Niveau 5 een heel sterke kampioen. Zij zijn veruit de beste en kenden in de hoogste klasse weinig tegenstand. Deze jonge, talentvolle, fanatieke en zeer leergierige meiden trainen al twee keer per week en dat is terug te zien in hun spel. Zij gaan in de tweede seizoenshelft spelen op C-jeugd niveau. Het team op Niveau 4 bleef ook ongeslagen en verloor slechts twee sets. Zij promoveren naar niveau 5.
Alle kampioenen kregen naast vele felicitaties ook de Nevobo kampioensmedaille, taart en nog meer lekkers.

Meisjes C1 kampioen najaar in de derde klasse. Foto: PR
CMV Niveau 5 kampioen najaar eerste klasse. Foto: PR
CMV Niveau 4 kampioen najaar eerste klasse. Foto: PR