Henk Tenkers, Gerrit Stomps en Wim Goorhorst. Foto: Rob Stevens
Henk Tenkers, Gerrit Stomps en Wim Goorhorst. Foto: Rob Stevens

Wandeling SV Kerkloo
verplaatst naar 21 maart

EIBERGEN - De winterwandeling van Schietvereniging Kerkloo, die op 14 februari was gepland, gaat niet door. Dit omdat de gemeente er geen goedkeuring aan verleent. Uiteraard in verband met het COVID19-virus.

Door Rob Stevens

Medeorganisator Gerrit Stomps: "In principe is de winterwandeling nu op 21 maart. Het woordje winter valt er dan alleen van af, het wordt gewoon éénmalig de wandeling van SV Kerkloo. Op verzoek van de lange afstand wandelaars hebben we voor het eerst, behalve de zes en twaalf kilometer, ook de twintig kilometer als mogelijkheid toegevoegd.”

De gemeente heeft wel de nodige eisen gesteld aan de organisatie om het gevaar van besmetting zo klein mogelijk te houden. Deelnemers dienen strikt de anderhalve meter onderlinge afstand in acht te nemen. Men mag dus nergens even rustig bij elkaar zitten. Vanaf half tien kan worden begonnen met wandelen. Bij de start wordt goed toegezien of wandelaars genoeg onderlinge afstand aanhouden. En bij het koffiepunt onderweg, na tien kilometer, is het de bedoeling dat wandelaars met de koffie in de hand verder lopen.

Verder is aanmelden per e-mail verplicht. Aanmelden kan via Wandelingsvkerkloo@gmail.com.