Drukte en veel enthousiasme op de velden van FC Eibergen. Foto: PR
Drukte en veel enthousiasme op de velden van FC Eibergen. Foto: PR

Techniekweek FC Eibergen trekt volle 'zalen'

Techniekweek FC Eibergen trekt volle 'zalen'

EIBERGEN - Op 3, 4 en 5 mei hebben maar liefst 65 jeugdvoetballers van FC Eibergen deelgenomen aan de techniekweek die door Sport Federatie Berkelland georganiseerd werd. Het aantal van 65 kinderen was vooraf als maximum aantal aangegeven en al snel bleek de interesse hierin wederom groot, binnen een paar dagen zat het vol.

Waldo Rhebergen en Wout Klein Goldewijk waren namens Sport Federatie Berkelland de coördinatoren deze dagen en vanuit FC Eibergen zijn er 5 jeugdtrainers ingezet die geholpen hebben als enthousiaste trainers. In 3 ochtenden zijn zij met de deelnemers bezig geweest om hun techniek met de bal, coördinatie, looptechniek en allerlei andere vaardigheden te trainen. Aan het eind kwam de mededeling dat ze allemaal een diploma met een kleine attentie in de vorm van een rugtas hadden verdiend en hiermee kwam een succesvolle techniekweek ten einde.
"Neem gerust contact op om te kijken wat we voor jouw club kunnen betekenen of kijk op sportfederatieberkelland.nl. Bellen mag ook: 0545-476727", nodigt de SFB uit.