Britt Tijhuis met haar pony Nikki. Foto: Herman Kettering


Britt Tijhuis met haar pony Nikki. Foto: Herman Kettering

Pasruiters in de prijzen in
Ruurlo en Varsseveld

NEEDE/VARSSEVELD - In Varsseveld werd afgelopen weekend een springconcours gehouden, waaraan ook verscheidene leden van de Pasruiters deelnamen. De ruiters en amazones leverden mooie prestaties. 

Britt Tijhuis wist met haar pony Nikki tweemaal een eerste prijs te behalen in zowel de klasse BB, als de klasse B, categorie A/B/C. Zsa-zsa van der Vlugt behaalde met haar pony Chelsey's Miracle een tweede prijs in de klasse L pony's, categorie C/D/E. Chantal Nijhof werd met haar paard Mon Amie tweede in de klasse BB paarden. Kevin Mengerink behaalde met zijn paard Ecor een eerste prijs in de klasse B. Pascalle Mengerink was ook succesvol in deze zelfde klasse met een eerste en een vierde plaats, met haar paard Isabelle. Ylva van der Vlugt behaalde een tweede prijs in de klasse L paarden. Tot slot behaalde Wouter Hermelink met zijn paard Pegasus een tweede prijs in de klasse M paarden. Anneke Thuinte heeft deelgenomen aan het springconcours in Haaksbergen. Hier behaalde zij met haar paard Lilexta li een zevende prijs in de klasse B paarden.
In Ruurlo werd een dressuurconcours gehouden, waar ook Pasruiters aan de start kwamen. Britt Riethorst behaalde met haar paard Lexus een eerste en een derde prijs in de klasse L1 paarden. In deze zelfde klasse behaalde Yvet Nijhof een derde en een vijfde prijs met haar paard Kalinka van 't Nachtegalehof.