Henk Hulscher tijdens zijn jubileumdagen bij de verkoopbalie van Te Koppele in Eibergen. Foto: PR

Henk Hulscher tijdens zijn jubileumdagen bij de verkoopbalie van Te Koppele in Eibergen. Foto: PR

Balieverkoper Henk Hulscher viert gouden jubileum bij Te Koppele

EIBERGEN - Maandag 12 juli was het vijftig jaar geleden dat Henk Hulscher in dienst kwam bij IJzerhandel Te Koppele in Eibergen. Ondanks het afzien van een jubileumfeest in verband met de coronamaatregelen, hebben veel collega’s, klanten, leveranciers en andere relaties Henk gefeliciteerd met dit, ook voor de onderneming, unieke jubileum.

Henk werd in 1971 door het hoofd van de LTS bij Gerrit te Koppele aangeprezen als 'een goede knaap die graag wil werken'. Een korte kennismaking was voldoende om met elkaar in zee te gaan. Omdat er al een Henk bij het bedrijf werkte werd besloten Jan Hendrik Hulscher op het werk Jan te noemen. Veel klanten wisten jaren niet anders dan dat Henk Jan heette.
In zijn vijftig jaar als verkoper, eerst aan de Simmelinkstraat en later aan de Kiefteweg, is Henk uitgegroeid tot één van de gezichten van Te Koppele. Een professional die vakkennis en ervaring nog steeds moeiteloos combineert met humor en positiviteit.
De directie stemde graag in met het verzoek van Henk om na het bereiken van de pensioenleeftijd in maart 2021 nog parttime door te blijven werken. Vrij kort nadat collega's Wim Semmekrot (40 jaar in dienst) en Frans te Kaat (48 jaar in dienst) begin dit jaar met pensioen gingen, heeft Henk Hulscher zijn 50 dienstjaren bij Te Koppele vol gemaakt. Een mijlpaal waar Henk en directeur Ton te Koppele trots op kunnen zijn.