Jam, sap, kalebassen en wenskaarten

NEEDE - Dit jaar is er weer geen jammarkt, maar er zijn wel jam-activiteiten georganiseerd door de Protestantse kerk in Neede, ook deze zomer. En er is nog veel meer dan jam.

Er is een ruime keus aan jam en sap gemaakt om het project van de Z.W.O. (zending, werelddiaconaat en ontwikkelingshulp) weer te kunnen steunen. De gehele opbrengst gaat naar het project, via de stichting IFUNI. Gesponsord worden onder andere de bouw van een kleuterschool in Kigali in Rwanda. Voor de allerarmste kinderen wil men kleuterbeurzen realiseren, zodat ook zij naar kleuterschool kunnen gaan.
Mensen kunnen dit goede doel steunen mede door de (ver)koop van jam, kalebassen en van wenskaarten. De plantjes van de kalebassen groeien dankzij alle regen heel goed. De kaartenmakers zijn weer volop bezig wenskaarten te maken. De kaarten nu al bestellen kan door een telefoontje naar mevrouw Konings 0545-294748. Men kan de kaarten, met een onderwerp naar keuze, op afspraak ophalen of ze worden bezorgd. Er zijn ook pakketjes met kaarten.
De verkoop van Jam is inmiddels gestart op verschillende adressen: Annette Roeland, Wolfertsweg 4, Neede; Tiny Appeldoorn, Eibergseweg 24, Neede; Marian van Delft, Hilversweg 18, Noordijk. Binnenkort wordt de verkoop van jam uitgebreid met dakpannen, leistenen en steigerhout, waarop spreuken staan. Zo nodig kan men de jam laten bezorgen, bel daarvoor met Tiny Appeldoorn 0545-293034.
Vanaf eind augustus wordt de verkoop van de kalebassen gestart, ook op bovenstaande adressen, uitgebreid met familie Lieftink, Negberinkweg 1, Neede.

Betaling kan door het geld in de brievenbus te doen; in een apart potje, of door overmaking van het geld op rek.no. NL 55 RABO 0347 000851. Een vrije gift is natuurlijk ook van harte welkom.


www.pkn-neede.nl ‘nieuws’

www.stichtingifuni.nl