De Koopjesmarkt. Foto: PR
De Koopjesmarkt. Foto: PR

Koopjesmarkt in Eibergen

Algemeen

Koopjesmarkt in Eibergen

EIBERGEN - De koopjesmarkt in het centrum van Eibergen vindt plaats op 28 augustus van 10.00 tot 16.00 uur.

Dit is de dag waarop ondernemers voor spotprijsjes hun restanten aanbieden, buiten voor de eigen zaak. Kleding, seizoensartikelen en vele andere producten worden tegen hoge kortingen verkocht. En ondernemers die geen restanten hebben om in de uitverkoop te doen, komen veelal met een andere mooie aanbieding of actie.
Ook is er in de middag een kinderrommelmarkt in het mooie nieuwe centrum van Eibergen. Kinderen leggen een kleedje neer waar ze van alles te koop op zullen aanbieden. Zoals speelgoed waar ze zelf niet meer mee spelen, kleding waar ze uitgegroeid zijn of eigen gemaakte creaties. Deze jonge ondernemertjes hebben ‘de winkel’ open tussen 13.00 en 16.00 uur.

Uiteraard wordt er ook voor vertier gezorgd op deze dag, er zal een groot springkussen op de Brink staan en er zijn verschillende muzikale acts te bewonderen. De mensen die muziek komen maken, zullen een pet of gitaarkoffer neerleggen, waarin wat kleingeld kan worden gedeponeerd, zodat deze artiesten een kleine bijdragekunnen vergaren.
Tussen al het koopjes shoppen door kunnen de bezoekers natuurlijk even lekker op een terrasje uitrusten met wat lekkers te eten en te drinken.