Samen lopen is leuker en beter vol te houden

Start to Run bij ASV

EIBERGEN - Achterhoekse Sportvereniging Eibergen begint met de Start to Run voor mensen die (altijd al) willen beginnen met hardlopen. Bij ASV kan men altijd lopen op zijn eigen niveau, beginner of meer gevorderd. In de loopgroepen traint men altijd met een professionele trainer, heerlijk in de buitenlucht, om zo fitter te worden én wie weet nieuwe loopmaatjes voor het leven te ontmoeten. 

Leren hardlopen in zeven weken is het credo. Fit of niet; iedereen kan altijd meedoen; trainen in een groep want samen lopen is gewoon leuker; coaching van een professionele trainer; men leert de juiste loophouding en techniek; binnen 7 weken kan iedereen minimaal 25 minuten aaneengesloten hardlopen op eigen tempo. 

Leren hardlopen in zeven weken is het credo


Wie nog twijfelt of het écht iets voor haar of hem is, of wie onzeker is of ie het wel aan kan, is er de gelegenheid om sfeer te komen proeven bij de proeftraining op 15 september om 19.00 uur op de atletiekbaan ASV aan de Bijenkamp, Rietmolenseweg 6A in Eibergen.

Maak daar vast kennis met de trainer(s) en de toekomstige loopmaatjes. Voor aanmelden of meer informatie over Yakult Start to Run kijk op www.hardlopen.nl of www.asveibergen.nl.