Dierenbescherming vraagt in Neede steun van extra collectanten

NEEDE -  De Dierenbescherming houdt in de week van 3 tot en met 9 oktober de jaarlijkse collecteweek. Hiervoor vraagt de organisatie om steun van extra collectanten die tijdens de collecteweek willen meehelpen deze tot een succes te maken. Ook in Neede bijvoorbeeld kan de organisatie die hulp nog goed gebruiken. Aanmelden als collectant kan door contact te zoeken met coördinator Anita Nijland op 06-17645383.

De medewerkers en vrijwilligers van de Dierenbescherming zetten zich onvermoeibaar in voor het realiseren van de droom 'een wereld waarin de belangen van dieren vanzelfsprekend worden meegenomen in het denken en handelen van mensen'. Ze kunnen dit alleen blijven doen met de steun van leden, donateurs en gulle gevers. In de week van 3 tot en met 9 oktober vraagt de organisatie om die steun tijdens de jaarlijkse collecteweek.
Dieren verdienen goede zorg, hulp en opvang als het nodig is. Maar ook zoekt de Dierenbescherming samenwerkingen op, zet zich in voor een beter leven voor dieren en lobbyen de mensen van de Dierenbescherming om dierenwelzijn te verankeren in de wet. Aanmelden bij de Dierenbescherming om te helpen in de strijd tegen dierenleed kan ook via www.dierenbescherming.nl/collecte.