Nieuwe boek Sophie Hilhorst is getiteld: Dodelijk atelier

BELTRUM - Op vrijdag 17 september is het nieuwe boek 'Dodelijk atelier' van Sophie Hilhorst verschenen. Deze thriller wordt uitgegeven door Uitgeverij Boekscout. 

Na de verdwijning en vermoedelijke dood van Emma Cluks volgen er algauw meerdere slachtoffers. Het wordt al snel duidelijk dat de politie te maken heeft met een seriemoordenaar. Simona Wolfs zoekt samen met haar team naar verbanden tussen de slachtoffers en naar aanwijzingen die hen kan leiden naar de dader of daders. De zaak blijkt echter moeilijker dan gedacht. Waarom lijkt het alsof ze alsmaar achter de feiten aanlopen? Lukt het Simona en haar team om de zaken op tijd op te lossen en nog meer slachtoffers te voorkomen?
Wat Simona en haar teamgenoten uiteindelijk aantreffen, is nog schokkender dan gedacht. Welke psychopaat doet zoiets? En dat is niet het enige dat Simona de maanden daarna zal moeten verwerken...

Sophie Hilhorst (1998) woont in Beltrum en ‘Dodelijk atelier’ is het vierde boek dat ze heeft geschreven. Naast schrijven, houdt ze van sporten en leest ze regelmatig. Ook vindt ze het leuk om koffie te drinken in de tuin of op het terras als het mooi weer is. Ze studeert fysiotherapie in Enschede. Elk boek dat Sophie heeft geschreven, heeft bijgedragen aan haar ontwikkeling als schrijfster. Schrijven is voor Sophie een ontspannende activiteit. Bijna elke dag is ze wel bezig met schrijven of het nadenken over een nieuw verhaal. Ze is dan ook zeker van plan om boeiende en spannende verhalen te blijven schrijven.

Het wordt al 

snel duidelijk 

dat de politie 

te maken 

heeft met 

een serie-

moordenaar


Het 274 pagina's tellende boek is verkrijgbaar in paperback-uitvoering voor 21,99 euro.