Dames trimgroep zoekt aanwas

REGIO - Iedere maandagochtend de week sportief beginnen met een trimloopje in de buitenlucht? Dat kan bij de dames trimgroep die wekelijks bijeenkomt in het Assinkbos onder leiding van een professionele trainer. Naast conditie wordt gewerkt aan lenigheid, kracht en coordinatie om die te verbeteren.

De leden van de groep verzamelen zich om 9.30 en trimmen dan tot circa elf uur. Na afloop is er vaak nog tijd voor een kopje koffie, maar dat is geheel vrijblijvend. Het is geen atletiekclub, de prestatie staat niet voorop. De nadruk ligt op gezellig samen ontspannen.
De leden van de groep komen uit Eibergen, Neede, Rietmolen en Haaksbergen. Een aantal leden traint al vele jaren samen, maar de groep ziet nieuwe aanwas graag komen. Ook als men pas is begonnen met hardlopen is men van harte welkom. Het instapniveau is laag, zodat iedereen kan meekomen. Wie juist een extra tandje wil bijzetten, kan dat ook. De trainingen worden zo opgebouwd dat het voor iedereen mogelijk is om mee te doen en dat iedereen er voldoening uit haalt.
Bij  interesse om deel te nemen kan men zich melden bij Marianne Spijker (06- 13862353). Iedereen kan eerst vrijblijvend twee keer mee trainen om te kijken of het bevalt.