Reglement rally-spektakel nu online

EIBERGEN - Met nog zeven weken te gaan totdat het rallyspektakel weer naar Eibergen trekt, is de organisatie blij te kunnen mededelen dat de inschrijving van de ACtronics Achterhoek Rally geopend is.

De tweede editie van de ACtronics Achterhoek Rally wordt op 20 november verreden en serveert de equipes het beste wat de Achterhoek te bieden heeft. Deze zesde ronde van het Nederlands Rally Kampioenschap biedt ruim 106 kilometer aan klassementsproeven met technische stukken, snelle passages, haarspeldbochten en maar liefst 22 procent onverhard parcours. 

Daarnaast is de rally opgenomen in het Nederlands Short Rally Kampioenschap en het Historic Rally Kampioenschap. Dat betekent dat de complete Nederlandse rallytop in de verschillende klassen zal gaan afreizen naar de Achterhoek. Ook de deelnemers van de verschillende merkencups als de Peugeot 206 Rally Cup, BMW 130i Challenge en Mercedes SLK Rally Cup gaan deze rally rijden.

Daarnaast zijn ook de rallyvrienden van buiten Nederland natuurlijk meer dan welkom. In totaal zijn er honderd startplaatsen beschikbaar, dus voor de liefhebbers is het zaak snel in te schrijven om verzekerd te zijn van een plekje.