De Dag van de Markt, in Haaksbergen. Foto: Sander Lagewaard
De Dag van de Markt, in Haaksbergen. Foto: Sander Lagewaard

Kinderspeurtocht op Dag van de Markt

HAAKSBERGEN – Tijdens de herfstvakantie is er op 20 oktober weer een Dag van de Markt. Met een verrassende kinderspeurtocht als één van de vele hoogtepunten die woensdagmorgen. 

Startpunt is The Gap en alle deelnemertjes ontvangen een leuke attentie. "Maar er is meer te doen op de Dag van de Markt”, meldt marktondernemer Peter Reudink namens de collega’s. "We hebben maanden weinig kunnen beteken. De klap is hard aangekomen, maar die tijd ligt achter ons. We mogen weer een feestje van de Weekmarkt maken en daarom houden we over een week een wervelende Dag van de Markt, voor jong tot oud.” 

Klanten zijn de markt trouw gebleven zolang het kon, vertelt Reudink uit eigen ervaring. "Men kocht vaak iets extra’s. En we kregen zelfs fooi aangeboden. We willen iets terugdoen voor Haaksbergen en pakken daarom stevig uit met een hele bijzondere Dag van de Markt.” Deze week het uitgebreide programma met onder meer de grote markttassenveiling met Karel van de Kate en een heel leuke kinderspeurtocht op en rond de Markt.