CINEbieb Eibergen vertoont ‘A Girl Missing’

EIBERGEN – De vrijwilligers van CINEbieb in de Bibliotheek Eibergen laten woensdagavond 20 oktober de sterk geacteerde en intrigerende film ‘A Girl Missing’ zien. De avond begint om 19.30 uur en de toegang bedraagt 5 euro voor leden van de Bibliotheek en 6 euro voor niet-leden. Reserveren is noodzakelijk en kan via www.oostachterhoek.nl/cinebieb.

Thuiszorgmedewerkster Ichiko werkt voor de familie Oishi, waar ze als volwaardig lid wordt behandeld. Naast de zorg voor de bedlegerige oma Toko, helpt ze in haar vrije tijd ook dochters Motoko en Saki met hun examens. Op een dag wordt Saki, de jongere zus, ontvoerd. Als Saki uiteindelijk door de politie wordt gevonden en de ontvoerder Ichiko's neefje blijkt te zijn, volgt er een media-razernij die Ichiko langzaam in een sociaal isolement drijft.
De regisseur is Koji Fukada en Mariko Tsutsui, Mikako Ichikawa, Miyu Ozawa en Sosuke Ikematsu zijn de hoofdrolspelers.

In elke deelnemende vestiging liggen boekenleggers met het complete programma van de betreffende bibliotheek. Het totaaloverzicht van alle films is te vinden op www.oostachterhoek.nl/cinebieb, waar ook direct toegangskaarten te koop zijn.
Na de laatste filmbeelden is er gelegenheid om onder het genot van een bij de prijs inbegrepen consumptie na te praten over de film.