Kunstroute Open Atelier in het buitengebied van Diepenheim/Neede. Foto: PR

Kunstroute Open Atelier in het buitengebied van Diepenheim/Neede. Foto: PR

Arti-Rita een van de locaties van de Kunstroute Open Atelier

NEEDE/DIEPENHEIM - "Kunst snoepen. Samen genieten van de vele kunstwerken. Hoe mooi kan dit zijn. Moet er even niet aan denken, dit is voor ons de laatste open deur activiteit van dit jaar. We gaan ons uiterste best doen om 2021 op een kunstzinnige en kleurrijke manier uit te zwaaien. Kunst vanuit ons hart." Zo laat Galerie Arti-Rita weten. Vrijdag 22, zaterdag 23 en zondag 24 oktober is er Open deur Huis/tuin van 11.00 tot 17.00 uur.

Naast eigen werk van Gé en Rita Veltmaat, fotografie en schilderkunst 'kleurrijke abstractie' zijn er meerdere kunstwerken te bewonderen. Er zijn drie gastexposanten, zowel binnen in de galerie als buiten in de tuin. Annejet van Stekelenburg, woonachtig in Nijverdal, ontwerpt beelden in steen. Louise en Dolf Bierhuizen wonen in Borculo. Louise ontwerpt sculpturen van keramiek, en Dolf is beeldhouwer en vormgever.

Huis/tuin galerie Arti-Rita is gevestigd aan ’t Schoman 19 in Diepenheim. Het is een van drie locaties van de Kunstroute Open Atelier in het buitengebied van Diepenheim en Neede. De andere zijn Anton ter Braak aan de Noordijkerveldweg 20 in Neede en Marlies Swarttouw aan de Noordijkerveldweg 10 in Neede. Ook zij hebben meerdere gastexposanten.

De entree van de locaties is gratis.


www.arti-ria.nl

www.antonterbraak.com

www.marliesswartouw.exto.nl