Annie Haarman, Dina Oudendijk, Dini Heuwer, Els Groot Landeweer en Frans Thuinte (vlnr) zijn gehuldigd. Foto: PR
Annie Haarman, Dina Oudendijk, Dini Heuwer, Els Groot Landeweer en Frans Thuinte (vlnr) zijn gehuldigd. Foto: PR

Trouwe leden ontvangen spelden in zilver en goud

Algemeen

Huldiging bij de Zonnebloem-afdeling Neede

NEEDE - Vijf vrijwilligers van de Zonnebloem afdeling Neede werden dinsdag 9 november in het zonnetje gezet. Eigenlijk één jaar te laat, maar door alle coronamaatregelen kon de huldiging in 2020 niet plaatsvinden. Tijdens de vrijwilligersvergadering, voor de gelegenheid bij C.R. de Olde Mölle, werden zij toegesproken door Vincent Elferink, voorzitter van de Regio Oost Achterhoek en door Gerrie Abbink, voorzitter van de afdeling Neede.

Allereerst werden Els Groot Landeweer en Dini Heuwer toegesproken. Zij waren in 2020 25 jaar afdelingsvrijwilliger. Van Vincent Elferink ontvingen zij daarvoor een gouden speld met de daarbij behorende oorkonde van de Zonnebloem en een bos bloemen. Van Gerrie Abbink kregen beide dames namens de afdeling een beeldje en een bos bloemen.

Frans Thuinte, Annie Haarman en Dina Oudendijk waren in 2020 tien jaar afdelingsvrijwilliger. Zij ontvingen ieders een zilveren speld en de daarbij behorende oorkonde van de Zonnebloem. Zowel van de regiovoorzitter als van de afdeling ontvingen de drie jubilarissen een bos bloemen.