Zonnebloem Eibergen blij met support van inwoners en bedrijven

EIBERGEN - Afgelopen week vond de 53ste trekking plaats van de Nationale Zonnebloem loterij 2021. Niemand kon voorspellen hoe het dit jaar zou verlopen, maar ondanks de coronasituatie is er een recordaantal loten verkocht. De verkoop vond niet alleen huis aan huis plaats, maar ook kon men online loten kopen of via whatsapp. 

Alle moderne middelen zijn ingezet om in deze coronatijd zoveel mogelijk loten aan de man te brengen. Penningmeester Cor van der Kolk die al vele jaren de organisatie van deze Zonnebloem lotenverkoop leidt, glundert van oor tot oor als bekend wordt hoeveel loten er dit jaar aan de man gebracht zijn. Met dank aan vele vrijwilligers, die op welke manier de vele loten verkocht hebben en natuurlijk allen die De Zonnebloem gesteund hebben door een of meerderde loten te kopen. Ook enkele bedrijven en winkeliers hebben een aardig steentje bijgedragen. Juist nu in deze coronatijd waar veel van de Zonnebloem-deelnemers in een sociaal isolement zijn geraakt, blijft de Zonnebloem Eibergen heel actief.
Ook al kan men niet zoals gewoonlijk bij elkaar komen de gasten worden zeker niet vergeten. Afgelopen jaar zijn de Zonnebloemgasten regelmatig verrast op leuke attenties. Helaas heeft De Zonnebloem de geplande ‘Slachtvisite’ uit Noordijk , die op 27 november in De Huve zou plaatsvinden, moeten afblazen vanwege de weer oplopende coronabesmettingen. Hopelijk kan de kerstmiddag van 18 december in de Oude Mattheus wel doorgaan.

De Zonnebloem Eibergen wil iedereen bedanken, die hieraan mee gewerkt hebben. De winnende lotnummers zijn te vinden op de trekkingslijst, die men tevens kan vinden op www.zonnebloem.nl/loterij. De uitslag is ook te vinden op NOS Teletekstpagina 552. Ook kan men bellen naar het servicenummer 099 06 33 (0,35 eurocent per gesprek, plus de gebruikelijke gesprekskosten).