Zegeltjes Plus supermarkt sparen voor voedselbank

Zegeltjes Plus supermarkt sparen voor voedselbank

REKKEN/EIBERGN - Zegeltjes van de Plus supermarkt sparen voor de voedselbank. Bij de Plus-supermarkt bestaat ook dit jaar weer de mogelijkheid om te sparen voor boodschappenpakketten.

Het lijkt de Protestantse Gemeente Rekken-Eibergen een goed idee om, net als andere jaren, met elkaar pakketten te sparen voor de voedselbank Oost Achterhoek. De pakketten vormen een welkome aanvulling op het wekelijkse pakket dat de voedselbank aan haar cliënten verstrekt.

Voor één pakket zijn veel zegeltjes nodig maar … samen moet het lukken om een mooi aantal pakketten bij elkaar te sparen. wie doet er mee?

Onder de toren in de Oude Mattheüs en in de Huve staan busjes waar men de zegeltjes in kan doen. Iedereen alvast bedankt, namens de cliënten van de voedselbank.

Voedsel en kleding
De maandelijkse inzameling voor voedsel- en kledingbank is op 7 december. Op dinsdag 7 december is de consistorie open om levensmiddelen en toiletartikelen voor de voedselbank te brengen, ook kan men schone, hele kleding brengen voor de kledingbank. Om de bijdragen te brengen kan men er terecht tussen 10.00 en 11.30 uur. Voor mensen die liever een geldbedrag doneren staat er een collectebus klaar.