Erna Vaags van Eva Ondermode. Foto: Verona Westera
Erna Vaags van Eva Ondermode. Foto: Verona Westera

Eva Ondermode is een winkel voor iedereen

Ondermode in alle maten voor vrouwen en mannen

Door Verona Westera

WINTERSWIJK - Eva Ondermode aan de Meddosestraat komt voor in iemands jaaroverzicht. "Zo zou je het best kunnen zeggen", lacht de eigenaresse Erna Vaags. "Voor veel mensen is het vreselijk moeilijk om goede en passende ondermode te vinden", legt de enthousiaste onderneemster uit. "Er kwam een mevrouw die me vertelde dat zij het jaar eens had overdacht en dat toch een van de mooie herinneringen aan het jaar was, dat zij zo blij de winkel hier uit is gegaan, met passende ondermode, waardoor zij zich goed voelt." 

Dit is een van de voorbeelden waardoor Erna haar werk zo mooi vindt. "Vrijwel iedereen kan hier terecht. Ik heb bh's van cup A tot en met J. Dat is in de meeste lingeriewinkels niet zo." Ze laat een prachtige zacht-rozige bh zien met een cup J. "Dat ziet er toch prachtig uit? Sommige vrouwen komen vanuit Duitsland en rijden een uur hierheen, omdat deze maten nergens te verkrijgen zijn."

Winkel voor iedereen
"Maar", laat Erna weten. "Veel mensen denken dat ik alleen bijzondere maten of prothese lingerie in de winkel heb. Dat is dus niet zo. Ook vrouwen en mannen met standaard maten, die op zoek zijn naar mooie en kwalitatief goede ondermode kunnen hier slagen. Het is gewoon een winkel voor iedereen."

"We vinden het juist altijd heel erg leuk, als mannen bijvoorbeeld lingerie voor hun vrouw hier komen uitzoeken", vertelt Erna. "Soms komen er drie generaties vrouwen samen winkelen, moeder met dochter en oma. Voor allemaal is er wat passends te vinden."

Uiteraard is Eva Ondermode ook toegankelijk voor iedereen. Er is een ook paskamer voor rolstoelgebruikers. Voor wie echt niet kan of wil komen heeft Erna ook een oplossing. Elke dinsdag gaat zij op pad om aan huis mensen te helpen met het vinden van de juiste ondermode.


06-48824439

Info@evaondermode.nl

www.evaondermode.nl