‘Groei en ontwikkeling Kinderopvang
Kindernet’

‘Groei en ontwikkeling
Kinderopvang Kindernet’

BELTRUM - Na een zorgvuldige periode van kennismaking en afwegingen van beide kanten, hebben de eigenaren van Kindernet en Weijdeland kinderopvang BV/ Koetshuisje BV besloten om de krachten te bundelen. Daarvoor zal er een bedrijfsoverdracht plaatsvinden van Weijdeland en het Koetshuisje (samen vijf vestigingen in de Achterhoek en Arnhem) naar Kindernet.

Beide laatstgenoemde bv’s zullen zelfstandig blijven bestaan, onder de huidige leiding van Kim Kroekenstoel. Alle medewerkers van de vijf betrokken vestigingen houden hun huidige arbeidsovereenkomst en ook de overeenkomsten met de ouders blijft ongewijzigd.

Selma Özkan, eigenaar van Kindernet: "De kinderopvang is een dynamische sector die bedrijfsmatig goed geleid moet worden, maar waar het toch vooral draait om een uitstekende pedagogische praktijk. Ik vind dat wij als belangrijke speler in oostelijk Nederland, moeten kunnen blijven voldoen aan de groeiende vraag naar zulke hoogwaardige kinderopvang. De bedrijfsovername van deze vijf vestigingen in Beltrum, Eibergen en Arnhem vormt daarin een belangrijke stap."
Van de huidige bestuurders blijft Betsy van de Grift als adviseur pedagogische innovatie bij Kindernet betrokken. Walter Hardenberg gaat andere bedrijfsactiviteiten buiten de kinderopvang gaan ontwikkelen.

Voor meer informatie over dit bericht kan men contact opnemen met Kindernet tel. 0575-533800 of via info@kdvkindernet.nl.