Marion en Roland van Wijk. Foto: PR
Marion en Roland van Wijk. Foto: PR

Oliebollen-actie bij het Groenlose Rockcafé Taste

GROENLO - Maar liefst 1100 oliebollen bakten Marion en Roland van Wijk van Rockcafé Taste in 2020. Ook dit jaar steken de horeca-ondernemers de handen weer uit de mouwen om voor Groenlo en omstreken de lekkerste oliebollen en pannenkoeken te bakken. 

"We hebben nog steeds van doen met beperkingen vanwege de coronamaatregelen en doen er alles aan om het hoofd boven water te houden. De oliebollen- en pannenkoekenactie vorig jaar was een groot succes, veel mensen wisten de weg naar Taste te vinden en hebben ons gesteund door oliebollen of pannenkoeken te bestellen. We hopen dat ze dat dit jaar ook weer willen doen want we hebben het zo hard nodig."

Op 30 en 31 december kan iedereen verse, zelfgebakken oliebollen en/ of pannenkoeken bij Taste afhalen (uitsluitend op bestelling). Bestellen kan door te appen naar 06-5264 6766. Er is keuze uit oliebollen (naturel, met appel of met rozijnen). Deze gaan per tien stuks en kosten 9 euro. Pannenkoeken dit jaar alleen naturel en deze zijn 7,50 per 5 stuks. Ophalen kan op 30 of op 31 december tussen 15:00 en 17:00 uur bij Rockcafé Taste aan de Lievelderstraat 41 in Groenlo.