Han Boer, lijsttrekkerD66 Berkelland. Foto: PR

Han Boer, lijsttrekker
D66 Berkelland. Foto: PR

D66 Berkelland mixt ervaring en nieuwelingen

BERKELLAND - D66 Berkelland presenteert met trots de lijst met kandidaten en het verkiezingsprogramma voor de gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart 2022. Een mooie mix tussen ervaren raads- en commissieleden en nieuwe enthousiaste kandidaten. De lijst en het programma zijn vastgesteld door de algemene afdelingsvergadering van D66 Berkelland. Lijsttrekker is Han Boer.

“Ik ben trots dat ik aanvoerder ben van deze lijst met goede kandidaten", aldus Boer. "We vormen met elkaar een hecht team: dit geldt voor de huidige fractieleden, de nieuwe kandidaatsraadleden en lijstduwers. We hebben kandidaten die met beide benen midden in de Berkellandse samenleving staan en daar graag een bijdrage aan willen leveren. We hebben daarbij een antenne voor maatschappelijke ontwikkelingen, al in 2017 zagen wij een einde aan de krimp en wilden wij woningbouw weer mogelijk maken. Wij hebben als eerste gepleit voor de aanleg van glasvezel in het buitengebied. Een buitengebied waar nu veel maatschappelijke veranderingen samenkomen en waar we met elkaar op zoek moeten naar een nieuw evenwicht", zegt Boer.
"Voor D66 Berkelland zijn wonen, werken, zorg, onderwijs, natuur, droogte en het klimaat belangrijke thema’s", aldus de lijsttrekker. "Het verenigingsleven is daarbij een rode draad die door alle thema's heenloopt en zorgt dat de Berkellandse samenleving blijft draaien. Een samenleving waarin iedereen mee moet kunnen doen. De afgelopen jaren is gebleken dat er een groot verschil is tussen plannen maken en die ook uitgevoerd en gedragen krijgen. D66 Berkelland heeft de mensen en de ideeën om Berkelland op koers te krijgen. We zijn Berkellandse Democraten en vragen uw stem voor deze gemeenteraadsverkiezingen.”