Antonius Top2000-dienst te volgen in de huiskamer

REKKEN - In de Antonius in Rekken wordt op 2 januari de jaarlijkse Top2000-dienst gehouden. Het thema van de dienst is Community of Hope naar een liedje van P.J. Harvey. Vanwege de lockdown is deze dienst alleen vanuit eigen huis te volgen. Dit kan via www.kerdienstgemist.nl en dan verder zoeken op Oude MattheĆ¼s. 

Vanaf 14.15 uur worden er beelden vertoond en om 14.30 begint de dienst die tot ongeveer 15.30 uur zal duren. Spirit4U en Willy ter Beest vertolken een tiental liedjes, waaronder Beernd van Kuperi-j van Boh Foi Toch en Thank you for the music van ABBA.
De Rekkense Jeugdclub zal deze middag het resultaat van hun actie voor KiKa bekendmaken. KiKa is de organisatie die zich inzet voor onderzoek naar kinderkanker en de behandelingen ervan wil verbeteren. De kinderen hebben de afgelopen weken vele honderden nieuwjaarsrolletjes gebakken en overal verkocht. Ook verlenen ze hun medewerking aan de dienst. De actie is ondersteund door de diaconie van de Protestantste gemeente Eibergen-Rekken.