Nieuw bingoseizoen bij D’n Draejer

VELSWIJK - Carnavalsvereniging De Doldraejers te Velswijk en Wittebrink houdt ook dit winterseizoen wederom in het dorpshuis D’n Draejer aan de Velswijkweg 50 gezellige bingoavonden voor jong en oud! Uiteraard met in achtneming van de coronamaatregelen gaat het nieuwe seizoen vrijdag 24 september weer van start. Aanvang 20.00 uur, de zaal gaat om 19.30 uur open. De bingoavonden zijn op vrijdag 24 september, 26 november, 19 december, 21 januari, 25 februari, 25 maart en 22 april.

Voor 12,50 euro is een set kaarten te koop waarmee acht ronden gespeeld kan worden of koop een duokaart voor 17,50 euro voor dubbel kans. Deelnemers krijgen acht verschillende kleuren bingokaarten, elke ronde heeft een andere kleur, waarmee de hele avond gespeeld kan worden. De prijzen zijn 10 euro, 15 euro en 25 euro per ronde. Ook kan er worden gespeeld met duokaarten, deze zijn 17,50 euro om iedere ronde met twee kaarten om mee te spelen.
Verder is er de mogelijkheid om in de pauzes voor 5 euro mee te spelen met twee extra rondes, waarbij de winnaar maar liefst 50 euro wint.

Kom een keer een kijkje nemen om te zien of het geluk ook voor u is weggelegd! De avond is vrij toegankelijk voor iedereen. Tot vrijdagavond 24 september.