Achterhoeks Gemengd Koor zoekt versterking. Foto: PR

Achterhoeks Gemengd Koor zoekt versterking. Foto: PR

Achterhoeks Gemengd Koor zoekt versterking voor concert in voorjaar

Muziek Borculo

BORCULO - Na op 1 oktober te hebben deelgenomen aan het ‘Sing Along Events’ scratchconcert in het Muziekgebouw Eindhoven, waar een prachtige uitvoering van de Carmina Burana plaatsvond, is het Achterhoeks Gemengd Koor vol enthousiasme gestart met de voorbereidingen voor een eigen concert dat in het voorjaar van 2023 plaatsvindt.

Het koor brengt dan een gevarieerd programma ten gehore, waarbij de muziekkeuze van de te zingen stukken door de leden zelf is aangedragen. Dat is bijzonder; het betreft een variatie van populaire klassieke stukken en delen uit musicals, gospels en andere eigentijdse muziek.
Ter versterking van de huidige koorbezetting is het koor nog op zoek naar nieuwe zangers. Wie nu denkt: ‘zou dit iets voor mij zijn?’ Neem dan de proef op de som en kom in de maand november 2022 gratis mee repeteren op de woensdagavond van 20.00 tot 22.00 uur bij wijkgebouw de Koppel aan de Koningin Julianastraat 37 in Borculo.

Notenkennis is niet per se noodzakelijk en een stemtest is bij dit koor niet verplicht. Een gezonde dosis enthousiasme en zangplezier vindt men belangrijker. (Er ligt een leenmap met zangwerk voor een nieuwkomer klaar wanneer deze de komst even doorgeeft via secretaris.agk@gmail.com.)

Meer info over het Achterhoeks Gemengd Koor is te vinden op de website van het koor. 

www.agk-borculo.nl