Zestig bezoekers waren aanwezig bij de opening van Parkinson Café Berkelland. Foto: PR
Zestig bezoekers waren aanwezig bij de opening van Parkinson Café Berkelland. Foto: PR

Succesvolle opening Parkinson Café Berkelland

NEEDE - Na de drukbezochte opening van Parkinson Café Berkelland op donderdag 13 oktober is de volgende bijeenkomst van Parkinson Café Berkelland gepland op 10 november. 

Die bijeenkomst staat in het teken van: vraag het de apotheker. Apotheker IJ.G. Lokerse van Service Apotheek Neede gaat in op veel voorkomende vragen.Wie een vraag heeft voor de apotheker kan deze insturen naar info@parkinsoncafeberkelland.nl. De vragen binnengekomen vragen worden (anoniem) doorgegeven, zodat de apotheker de vragen in de presentatie kan verwerken.Verder is Herman Leusink te gast. Hij is fysiotherapeut en laat de aanwezigen kennismaken met 'PWR! Moves': oefeningen met grote bewegingen. Wat zijn dat voor oefeningen, hoe kan men deze in het dagelijks leven gebruiken? Met tips voor de houding en dagelijkse handelingen.

Daarnaast is er een actieve kennismaking met de andere bezoekers, lotgenoten. Parkinson Café Berkelland is bij Natuurpark Kronenkamp, aan de Kronenkamp 14 in Neede. Met inloop vanaf 13.45 uur, het programma loopt van 14.00 tot 16.00 uur. Er is voldoende parkeergelegenheid en de locatie is rolstoeltoegankelijk. De deelname is gratis.

In verband met de organisatie is vooraf aanmelden gewenst via mailadres: info@parkinsoncafeberkelland.nl. Kijk op de webpagina www.parkinsoncafeberkelland.nl voor de actuele agenda.