Tassen Tiendaagse

RUURLO - Het is weer Tassen Tiendaagse in de Ruurlose Wereldwinkel. Dat betekent van donderdag 3 tot en met zaterdag 13 november 20 procent korting op alle tassen en boodschappenmanden. Ze zijn er in alle soorten en maten. En van allerlei materialen. Maar altijd ingekocht voor een eerlijke prijs. En met vakmanschap en duurzaam geproduceerd.

Soms is gekozen voor restmateriaal. Of voor natuurlijk riet of biezen. Het meest duurzaam zijn misschien wel de tassen van kurk. Een prachtig natuurproduct dat wel dertig jaar geoogst kan worden van dezelfde kurkeik. Bovendien blijft het erg mooi in gebruik. De hand-geborduurde leren tassen uit Thailand zijn ware kunstwerkjes op zich. Een goede gelegenheid om een mooi en Fair Trade-cadeau te kopen. Bijvoorbeeld om straks te schenken met Sinterklaas of onder de kerstboom.
De Wereldwinkel aan de Dorpsstraat 72 is geopend op woensdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Deze week en volgende week dus: Tassen Tiendaagse. Daarna verschijnen de kerstartikelen weer in de winkel.