Voetbaldagen voor jeugd bij Sportclub Neede

Voetbaldagen voor jeugd bij Sportclub Neede

NEEDE - Sportclub Neede houdt begin mei voetbaldagen voor de jeugd.  Op 2, 3 en 4 mei kunnen kinderen van 6 tot en met 13 jaar de drie leukste dagen van de vakantie beleven op het sportcomplex. 

Tijdens dit geweldige voetbalevenement zijn niet alleen de leden van Sportclub Neede welkom. Iedereen mag meedoen. Er wordt gewoon thuis geslapen.
De deelnemers worden uitgedaagd met afwisselende voetbaloefeningen, maken nieuwe vriendjes en zijn sportief bezig in hun vakantie. Afwisselende animatie zoals een voetbalquiz met vragen van of over profspelers en een penaltybokaal zorgen voor een mooie mix tussen voetbal en plezier.

Inschrijving
Een sportief, gezond, veilig en betaalbaar evenement dat tevens een sportieve en leuke opvang is in de schoolvakantie. Voor 120 euro worden de deelnemers drie dagen vermaakt en getraind, inclusief eten, drinken en een prachtig voetbaltenue (shirt, broek en kousen). Inschrijven kan vanaf 1 februari op https://www.clubvoetbaldagen.nl/voetbaldagen-sportclubneede/.

Sportclub Neede organiseert deze driedaagse samen met Clubvoetbaldagen. Deze organisatie heeft jarenlange ervaring en maakt dit mogelijk voor veel clubs in het land. Joren Meijer is blij dat Sportclub Neede zich in 2022 weer aansluit bij Clubvoetbaldagen. “Geweldig dat clubs zich hard maken om deze activiteiten te organiseren om jeugd te blijven stimuleren in het sporten.” Luuk Breukers onderschrijft dit door aan te geven dat de voetbaldagen naast plezier ook staat voor het continueren van sportdeelname en het realiseren van jeugdactiviteiten in de toekomst. "Een win-win situatie voor zowel deelnemers, hun ouders als de deelnemende clubs."