De trotse winnaars bij de prijsuitreiking van de kleur-tekenwedstrijd van Dorpshuis de Huve. Foto: PR
De trotse winnaars bij de prijsuitreiking van de kleur-tekenwedstrijd van Dorpshuis de Huve. Foto: PR

Prijsuitreiking in Dorpshuis de Huve na kleur-tekenwedstrijd

EIBERGEN - Op vrijdagmiddag 28 januari was het een gezellige drukte in de grote zaal van Dorpshuis de Huve. De kinderen die hebben meegedaan aan de Kleur-teken wedstrijd waren aanwezig voor de prijsuitreiking.

Vanaf december 2021 hebben veel kinderen hun best gedaan op deze kleurplaat en op de blanco helft hebben ze allemaal ook een eigen ontwerp gemaakt en prachtig gekleurd. Het was iedere keer weer verrassend om te zien hoe creatief de ontwerpen waren die de kinderen hebben ingeleverd.

In coronatijd kon er helaas veel niet doorgaan maar deze kleurplaat- en tekenwedstrijd was iets dat gelukkig nog wel (veilig) kon.
Tijdens deze gezellige prijsuitreiking werden de aanwezige kinderen in het zonnetje gezet en de winnaars van de eerste en tweede prijs kregen beiden een erg leuk spel overhandigd door Karin Tankink en de overige kinderen hadden allemaal de derde prijs gewonnen. Voor die kinderen was ook een leuk prijsje geregeld.

De prijswinnaars waren: 1. Roan en 2. Maarten. Het was een heel geslaagde middag en het team van Dorpshuis de Huve hoopt natuurlijk nog erg veel mooie activiteiten te kunnen houden in 2022.