Ontmoeten centraal in
Het Burgerlokaal

BORCULO - Het Burgerlokaal is een ontmoetingsplek in Borculo voor mensen die op sociaal gebied tussen wal en schip dreigen te vallen. Het Burgerlokaal is te vinden aan de Voorstad 1 (voormalig Bakker Jos). 

Wie op de woensdagmiddag een gezellige èn sportieve invulling zoekt, kan zich melden bij de Sport Federatie Berkelland (tel. 0545-476727) om deel te nemen op woensdagmiddagwandeling en komt erna een kop koffie drinken bij Het Burgerlokaal. De stichting wordt gerund door een aantal bevlogen vrijwilligers, die zich met hart en ziel inzetten om de bezoekers uit hun sociaal isolement te halen. Er zijn inmiddels zelfs al wat bijzondere vriendschappen ontstaan tussen een aantal bezoekers. 

Het Burgerlokaal is er voor iedereen, ongeacht waar men vandaan komt; geen oordelen of veroordelingen. Iedereen is altijd welkom. Bij Het Burgerlokaal zit iedereen als mens met mensen aan tafel! De koffie staat klaar. Vrijblijvend langskomen kan tijdens de openingstijden, dinsdag van 19.30 tot 21.30 uur; woensdag van 14.00 tot 16.00 uur en vrijdag tussen 10.00 en 12.00 uur. 

www.hetburgerlokaal.nl