Afbeelding

Tijd voor verandering!

Zit je al jarenlang in dezelfde baan? Gaat alles vanzelf en is de uitdaging eraf? Of ben je tot inzicht gekomen dat je niet (meer) op de juiste plek zit in je huidige functie? Wacht niet langer, misschien is het nu jouw tijd voor verandering. Er zijn zoveel leuke bedrijven die staan te wachten op jou!

Administratie, productie, financieel, bouwgerelateerde functies, verkoop, inkoop, logistiek, en nog veel meer; Wij hebben momenteel volop vacatures in ongeveer alle branches, want in de huidige arbeidsmarkt zijn er voldoende mogelijkheden. Dus twijfel je of je wel op je plek zit, dan is dit misschien wel hét moment voor een carrièreswitch. Maar waar moet je beginnen en hoe ontdek je wat je dan precies wilt gaan doen? Onze eigen vestigingen bevinden zich in Lichtenvoorde, Doetinchem en Haaksbergen, wij werken samen met heel veel bedrijven in de Achterhoek en Berkelland. Onze teams staan klaar om jou te begeleiden en samen te ontdekken welke baan en werkgever bij jou past. De vestigingen werken nauw samen, waardoor wij een zeer uitgebreid netwerk hebben. Wij kijken verder, lopen harder en zetten net die stap extra om, samen met jou te vinden wat past bij jou.

Op zoek naar een parttimebaan, een tijdelijke functie of een bijbaan? Ook dan ben je bij In Person aan het goede adres.

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen en welke mogelijkheden jij hebt? Of wil je liever een oriënterend kennismakingsgesprek? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en maak een afspraak. Wij werken voor jou!


Team In Person
Lichtenvoorde: 0544-394880
Doetinchem: 0314-333901
Haaksbergen: 053-7501336