Zangers gezocht voor projectkoor De Passie

VORDEN/RUURLO - Voor de zesde keer organiseert de parochie HH Twaalf Apostelen in de Christus Koningkerk in Vorden een eigentijdse uitvoering van de Passie. Naast twee uitvoeringen in Vorden, op Goede Vrijdag 15 april om 15 en 19 uur, zal deze passieviering ook in één van de kerken van de regionale Sint Paulusparochie in de Achterhoek ten gehore worden gebracht. Wie mee wil zingen kan zich aanmelden.

Dit jaar is het thema van de het passieverhaal ‘Zie de mens’. Naast een eigentijdse vertelling van het Passieverhaal wordt er in deze viering aandacht geschonken aan de lijdensweg die Jezus moest gaan en aan de lijdensweg die veel mensen nu te gaan hebben. Aan de invulling wordt al hard gewerkt en men gaat er weer een inspirerende actuele viering van maken.
Voor het projectkoor zijn de organisatoren op zoek naar zangers en zangeressen. Belangstellenden kunnen zich tot uiterlijk 25 februari aanmelden via het emailadres projectkoordepassie@gmail.com. Er zijn zes repetities, waaronder de generale. Voor vragen kan men ook e-mailen naar projectkoordepassie@gmail.com.