Maak een bewegend figuur in BIEBlab

BERKELLAND - Het volgende BIEBlab staat het teken van het maken van bewegende figuren. Zowel in Ruurlo op 16 februari als in Eibergen op 23 februari begint deze activiteit van de Bibliotheek Oost-Achterhoek om 15 uur. Het is bestemd voor kinderen uit de groepen 5 tot en met 8.

"Wist je dat je met figuren kunt communiceren en dat jij zelf een figuur kunt maken dat je kunt laten bewegen? Tijdens deze workshop ga je aan de slag met kosteloos materiaal, verzin je oplossingen om jouw figuur te laten bewegen en leer je daardoor iets over constructies en 'scharnieren'. Wat laat jij het karakter dat jij zelf maakt beleven?"
Twee keer per maand worden er in twee Berkellandse vestigingen activiteiten in het kader van BIEBlab georganiseerd. In Ruurlo is dat op de eerste en derde woensdag van de maand, in Eibergen op de tweede en vierde woensdag in de maand. De ene keer verzorgt ‘Culturije' het programma, de andere keer is de Bibliotheek Oost-Achterhoek verantwoordelijk voor de invulling van de dag.
Het aanmelden gaat via de site van de bieb of telefonisch: 088-0062929. De deelnamekosten bedragen 2,50 euro.


www.oostachterhoek.nl/BIEBlab