Nijkamp Uitvaartzorg van Ina Nijkamp - Wassink overgenomen door Rudy Agelink en Janine van Braam. Foto: PR

Nijkamp Uitvaartzorg van Ina Nijkamp - Wassink overgenomen door Rudy Agelink en Janine van Braam. Foto: PR

Nijkamp Uitvaartzorg overgenomen

EIBERGEN/ENTER - Rudy Agelink en Janine van Braam hebben per 1 januari Nijkamp Uitvaartzorg overgenomen. Beiden waren al werkzaam bij de uitvaartonderneming die kantoor houdt in Enter en onder meer in Eibergen (Aula Salem) over een uitvaartcentrum beschikt. De naam en het bedrijf blijven bestaan zoals men het kent, belooft Van Braam: "Goede zorg, met echte aandacht, zoals u dat van ons gewend bent." 

Rudy Agelink vult aan: "We blijven staan voor kwaliteit en maatwerk." Ina Nijkamp - Wassink heeft er alle vertrouwen in, zo laat zij weten. “Per 1 januari van dit jaar heb ik afscheid genomen, maar met vertrouwen dat het bedrijf in goede handen is. Graag wil ik iedereen bedanken voor het vertrouwen en ik zal Nijkamp Uitvaartzorg altijd in mijn hart meedragen.”
Agelink: "We gaan met veel enthousiasme deze mooie uitdaging aan. Het bedrijf voeren we voort onder de naam Nijkamp Uitvaartzorg. Het bedrijf heeft immers een goede naam en historie." Van Braam knikt instemmend: "Met onze vakbekwaamheid, dienstbaarheid en service willen we graag het bedrijf een toekomst geven dat het verdient! Met Johan in gedachten en mede namens het team wensen wij iedereen een gezond, gelukkig en succesvol 2022. Om met Johans woorden te spreken: Good goan!"