Het Ettens Mannenkoor. Foto: PR
Het Ettens Mannenkoor. Foto: PR

Passion Achterhoek keert terug op 11 en 12 april

LICHTENVOORDE - Na twee jaar van gedwongen rust durft de Stichting Passie voor Cultuur en Maatschappij het weer aan om op maandag 11 en dinsdag 12 april de Passion Achterhoek te organiseren. De groots opgezette voorstelling waarin op eigentijdse wijze het lijdensverhaal van Christus wordt verteld, vindt wederom plaats in de Hamalandhal in Lichtenvoorde. Het evenement beleefde in 2020 zijn eerste, zeer succesvolle editie. Vanaf 16 februari gaat de kaartverkoop van start. 

Grote namen als de nationaal bekende zangeres Laura van Kaam en het Ettens Mannenkoor zullen samen met (oud) leerlingen van scholengemeenschap Marianum zorgen voor de muzikale invulling. Naast acteurs uit de regio en schoolkinderen van de Frans ten Boschschool, spelen Otwin van Dijk (burgemeester Oude IJsselstreek) en Hans Martijn Ostendorp (voorzitter van de Graafschap) een rol in de voorstelling. 

Kaartverkoop en omruilen
Kaarten zijn vanaf 16 februari verkrijgbaar bij Foto Primeur in Lichtenvoorde en via de website. Voor de voorstelling van 11 april zijn kaarten beschikbaar voor tribune ( € 12,50) en zaal (€ 15,00). Voor 12 april zijn alleen tribunekaarten (€ 12,50) te koop. Voor deze avond is een zaalplek uitsluitend op uitnodiging beschikbaar voor mensen die normaal gesproken niet in de gelegenheid zijn om een voorstelling te bezoeken. Zij die hiervoor in aanmerking komen, kunnen contact op (laten) nemen met Els Milder (tel. 06-3618 5035) of Ellie Weelink (tel. 06-1358 6452).

Lezers die in het bezit zijn van kaarten voor de voorstelling van 2020 kunnen deze bij Foto Primeur in Lichtenvoorde gratis omruilen voor kaarten geldig voor de editie van dit jaar. Heeft u kaarten per mail besteld, dan wordt u hierover per mail benaderd. Omruilen kan tot dinsdag 15 februari. Daarna gaan de overgebleven kaarten in de vrije verkoop.

Foto Primeur is gevestigd aan de Markt 9 in Lichtenvoorde. 

De Passion Achterhoek vindt plaats op de genoemde data met inachtneming van de dan geldende coronamaatregelen.


www.passionachterhoek.nl
info@passionachterhoek.nl

Laura van Kaam. Foto: PR