Thijs Kemperink: Stefan Schipper

Thijs Kemperink: Stefan Schipper

Twee keer Taste Stage of Art

Cultuur

André Manuel & Rocco Ostermann en Thijs Kemperink and Friends

GROENLO - Door de huidige coronamaatregelen kon er weinig maar wel iets. En omdat bij Taste over het algemeen het glas half vol is en er graag gekeken wordt naar wat wel kan, werd er hard nagedacht wat én mogelijk was én wat mensen weer plezier zou geven, zo laten Marion en Roland van het Rockcafé weten. Daarom: twee keer Stage of Art in één week. Zondagmiddag 20 februari brengen André Manuel en Rocco Ostermann als Maneman en Ostermann hun muzikale show Netasof, en woensdagavond 23 februari wordt het podium bezet door Thijs Kemperink and Friends met de Positive Test Comedyshow. Omdat er inmiddels weer meer mag, zijn er extra kaarten toegevoegd, maar vol is vol.

Netasof
André Manuel en Rocco Ostermann, Maneman en Ostermann, ‘de Asterix en Obelix van de Nederlandse popmuziek, de Dunne en de Iets Minder Dunne, de Starsky en Hutch van de betere gitaarmuziek’, zoals ze in elk geval door zichzelf genoemd worden. Ze hebben hun handen uit de mouwen gestoken en spelen Netasof. Een muzikaal programma dat net doet alsof er niks aan de hand is. ‘Met de mooiste eigen muziek en de allerbeste andermans muziek. Niet echt om op te dansen. Maar dat mocht toch al niet. Dus dat komt goed uit. Maneman en Ostermann met Netasof: zo goed dat het zeer doet en bijna niet te missen. Komt dat horen!’ Na afloop kunnen de bezoekers bij Taste een vers broodje warm vlees of een broodje hamburger scoren.

The Positive Test Comedy Show
Lachen bij een livevoorstelling, daar zullen veel mensen aan toe zijn. Thijs is een bekende in Groenlo en omstreken, zeker  ook in Taste. Hij stond met een try-out van een van zijn eerdere shows en met Goeie Tukkers al eerder bij Taste. Samen met een aantal verschillende comedians (het is nog een verrassing wie hij deze avond meebrengt) speelt Thijs een aantal comedyshows om nieuw materiaal te testen en weer te wennen aan het podium. Een avond stand-up in zijn puurste vorm. ‘Hilarisch, messcherp, gortdroog, inventief, vreemd, een muzikale twist, maar altijd grappig. Dat is waar stand-up om draait: de grap!’

Voor beide avonden zijn tickets te bestellen op www.rockcafetaste.nl (rechts bovenaan de ticketlink).


Maneman en Ostermann: Netasof
20 februari
Inloop 15:00 uur
Aanvang: 15:30 uur

Thijs Kemperink: Positive Test Comedyshow
23 februari
Inloop 19:30 uur
Aanvang: 20:00 uur

Afbeelding